Nieuws

Spiekerboks Winnaar Verborgen Bokaal 2010

september 23, 2010

Voorafgaande aan de try-out van Jandino Asporaat in ’t Verborgen Theater te Boekelo, nam cabaretier Jeffrey Spalburg dinsdagavond j.l. de Verborgen Bokaal 2010 in ontvangst uit handen van collega Thijs Kemperink en theaterdirecteur Gerold Beekman. Hij liet weten extra blij te zijn dat Spiekerboks nu al zoveel bijval krijgt, terwijl het pas op 4 november in premiere gaat: ‘Dit geeft vertrouwen’, aldus Spalburg. Ook sprak hij de wens uit dat er ooit een prijs voor het leukste theater zou komen; “’t Verborgen Theater staat in de top 3 van mijn favoriete theatertjes en daar zou ook wel eens een prijs voor mogen komen.” Het publiek beloonde Spalburg met een staande ovatie. Omdat de organisatie bevreesd was voor diefstal van De Verborgen Bokaal, hing bij de ingang van ’t Verborgen Theater een bordje met de tekst “Streng verboden toegang voor Theo Maassen”.

 Foto: Erik Schaddelee

You Might Also Like