Nieuws

Verassende Animatievideo Van Nieuwe Single BAAS

juni 30, 2017

Deze zomer laat Jeffrey weer van zich horen en is hij terug met zijn nieuwe nummer ‘Baas’! Het nummer speelt in op de ‘problemen’ binnen relaties en de verschillen tussen mannen en vrouwen. Ontzettend herkenbaar! Jeffrey voelt zich de man, maar als hij weer thuis is dan is de vrouw toch echt de baas en voelt Jeffrey zich weer een klein ventje.

Made In Hengelo
De muziekvideo is geschoten door AlienTrick en bevat verschillende, unieke technieken. Met behulp van motion graphics zijn er op ludieke wijze verrassende elementen aan de muziekvideo toegevoegd. Het gebruik van animatie in ‘reallife’ is iets wat je niet vaak terugziet in hedendaagse muziekvideo’s. Daarnaast is er gebruik gemaakt van additioneel audiodesign (geluidseffecten), cartoon shading en grading (kleurcorrectie). De productie voor de video werd in samenwerking met JBL, Brok en Erik Journée uitgevoerd.

Net als bij AlienTrick liggen Jeffreys roots in Hengelo, wat zorgde voor veel raakvlakken en een perfecte match!

De single is nu te downloaden via iTunes

You Might Also Like