Nieuws

Tante Rikie’s Onmundig Mooie Verhalenboek

augustus 20, 2014

Achterhoek? Jeffrey komt toch uit Twente? Klopt helemaal! Jeffrey is de eerste om erop te hameren dat Twente en de Achterhoek niet hetzelfde is. Een Surinamer is ook geen Antiliaan. Maar toen hij gevraagd werd om een bijdrage te leveren aan een Achterhoeks kinderboek kon hij als basisspeler in het ‘Vaders Voor Lezen-Elftal’ natuurlijk geen nee zeggen. Naast het (voor)lezen aan kinderen schrijft hij er nu ook voor. Zijn verhaal is overigens door de redactie en leu uut Hummel netjes in het Achterhoeks vertaald. De boek heeft de de titel ‘Tante Rikie’s Onmundig Mooie Verhalenboek‘ en is tijdens het afgelopen Zwarte Cross festival gepresenteerd. Inmiddels is het boek al in een 2e druk verschenen. En zo houdt het de streektaal (spring)levend. Benieuwd? Bestel hem hier.

You Might Also Like