Nieuws

Jeffrey Speelt Frank Rijkaard In Documentaire Messi

januari 15, 2015

In het diepste geheim werd Jeffrey naar Barcelona gevlogen om Frank Rijkaard te spelen in een documentaire over het leven van Lionel Messi. De Spaanse regisseur Alex De Iglesia zag Jeffrey en was ervan overtuigd dat hij deze rol moest spelen. Het was echt zo’n project waar je alleen maar van kan dromen; de regisseur ziet je, je krijgt een rol en opeens sta je op een internationale filmset in het wereldberoemde stadion Camp Nou. En dan mocht je er niemand over vertellen… Er werden drie scènes (in het Spaans!) opgenomen terwijl Jeffrey deze taal helemaal niet beheerst. Gelukkig heeft hij hetzelfde accent als Frank Rijkaard zelf;-) De documentaire had zij première op het IDFA Festival, en was daarna op NPO3 te zien

You Might Also Like