Nieuws

Country & Westen

maart 19, 2013

Humor, verhalen, muziek en meer in een avondvullend programma over familie. Op het eerste gezicht hebben Jeffrey Spalburg, Christine Otten en Linar Ogenia weinig met elkaar gemeen. Jeffrey trekt als cabaretier al jaren volle zalen, Christine een gelauwerd romanschrijver en performer en Linar een veelgevraagd mime- en theatertalent. Jeffrey (40) is net vader geworden, Christine (50) heeft een zoon van tweeëntwintig en Linar (29) heeft (nog) geen kinderen. Jeffrey is (half)Surinaams, Christine volbloed Nederlands en Linars roots liggen op de Antillen. Toch hebben ze meer met elkaar gemeen dan je zou denken. Ze komen alle drie uit de provincie maar vertrokken al snel naar de grote stad, ‘het westen’ om hun dromen waar te maken. En alledrie wroeten ze in hun (complexe) familiegeschiedenis.

Country & Westen gaat over familie en familiebanden. Over vaders en moeders. En hun onontkoombare invloed. Over dromen najagen en teleurstellingen. Over ontsnappen aan je eigen achtergrond. Of er juist naar terug keren.Kom kiek’n op:

Do 21 maart, 21:00u, MC Theater Amsterdam
Vr 22 maart, 20:30u, MC Theater Amsterdam
Za 23 maart, 20:30u, Theater Bouwkunde Deventer

You Might Also Like